Q10 Koenzim 60db / doboz

8.900 Ft

Készleten

  • két havi adag
  • erősíti a szív működését, csökkentheti az infarktus kockázatát
  • támogatja az érrendszer működését
  • elősegíti az idegrendszer működését
  • lassítja az öregedési folyamatokat, fiatalítja a bőrt
  • A Q10 koenzim, szorosan részt vesz az anyagcsere folyamatokban, amelyek a glükózt energiává alakítják, amely a szervezetben minden folyamatot vezérel.

Szedési javaslat: napi 1 kapszula reggeli vagy ebéd után bő folyadékkal!

Mi a Koenzim Q10?

A Q10-et szervezetünk 30-35 éves koráig képes önmaga előállítani, de e kor után a szintje hanyatlani kezd, így muszáj pótolni. Hiánya következtében szív- és érrendszeri betegségek, magas vérnyomás és más betegségek alakulhatnak ki. Legnagyobb hatását klinikai tesztek alapján a szabadgyökök lekötésében fejti ki, ezáltal megakadályozza a rákot okozó sejtek elszaporodását. Fontos szerepet tölt be oxigén-szállítóként a légzési láncban is.
Legnagyobb hiányát szívbetegség esetén mutatták ki. A hiány megszüntetése után a betegségből történő felépülési folyamat jelentősen lerövidíthető. Kedvező hatását mutatták ki a szívritmus-zavarok kezelésében, a vérnyomás és az érelmeszesedés csökkentésében. Az immunrendszer erősítésére is kiváló. Antioxidáns hatásának köszönhetően fiatalítja a bőrt.
Nem véletlen, hogy csodaszerként beszélnek róla, hiszen növeli az állóképességet, segíti a fogyást és antioxidáns hatásának köszönhetően lassítja az öregedési folyamatokat is.


UBIQUINONE VS UBIKINOL

A Q10-nek két különböző formája létezik.(ubiqinone (ubikinon), ubikinol vagy ubidekarenon). Az ubiquitous, vagyis „mindenütt jelenlévő” szóból származik az ubiqinon kémiai név. Az ubiqinon minden sejt mitokondriumában (a sejteken belül elhelyezkedő pici szervecske) megtalálható és a sejteknek alapvetően szüksége van erre a vegyületre az energiatermeléshez. A mitokondriumokban a táplálékból felvett energia kémiai energiává alakul át, és egy része tárolódik az úgynevezett ATP molekulában (ez a molekula minden biokémiai reakcióban részt vesz, amelyet az élőlények végeznek). A koenzim-Q10 koncentrációja a szívben, a májban, a vesében, az izomszövetben a legmagasabb.

A koenzim-Q10 a szervezetünkben védelmi feladatot is ellát, erélyes antioxidáns, a káros szabad gyököket, melyek különböző káros hatások (pl. sugárzás, stressz, kemikáliák) következtében képződnek, megköti, és így nem alakul ki a szervezetet károsító hatásuk.

Öszetevők (1 kapszulában): 100 mg Koenzim Q10

Szedési javaslat: napi 1 kapszula reggeli vagy ebéd után bő folyadékkal!


100% BIOLÓGIAI LEBOMLÓ DOBOZ

Kiegészítőink a fenntarthatóságot szem előtt tartva készülnek. Dobozaink természetes növényi anyagokból készülnek, így 100%-ban biológiailag lebomlanak. Ez azt jelenti, hogy komposztálóak a címke levétele után. A kupak és a címke még nem komposztálható! Kiegészítőink szintén 100%-ban megújuló energiával készülnek.

 

Figyelmeztetések:

A készítmény szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A szedési javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A dobozt gyermekek elől gondosan elzárva kell tartani! Száraz, hűvös helyen tartandó! Minőségét megőrzi a dobozon feltüntetett időpontig. Terhes vagy szoptatós anyák, továbbá bárki, aki orvosi kezelés alatt áll, vagy erre szorul, konzultáljon kezelőorvosával!

Értékeld a(z) “Q10 Koenzim 60db / doboz” terméket

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Értékelés

Nincs egyetlen értékelés sem.

Menü

Q10 Koenzim 60db / doboz