Vitamin D3 Plus Komplex

8.490 Ft

16 darab készleten

 • megszünteti a kalcium lerakódását a vérerekben
 • elősegíti az immunrendszer működését
 • részt vesz az izomfejlődésben és az izmok működésében
 • segíti a vírusok és baktériumok elpusztítását
 • elősegíti a kalcium beépülését a csontokban
 • csökkenti az érelmeszesedés kockázatát
 • megelőzi a csontritkulást, védi a fogak épségét

A D-vitamin kulcsfontosságú a szervezetünk egészséges műkődésében. Elősegíti az immunrendszer működését, a baktériumok és vírusok elpusztítását, valamint csökkenti számos betegség kockázatát, például különféle daganatos megbetegedések, cukorbetegség, magas vérnyomás , csontritkulás, érelmeszedés valamint a szívinfarktus esetében.

Legújabb kutatások szerint ( Dr Hollick és társai, Boston University) a megfelelő mártékben és módon szedett D-vitamin több mint 70 százalékkal csökkentheti a koronavírussal való megfertőződés és a hozzá kapcsolható halálozás esélyét. A D3plusz komplex optimális kombinációban tartalmazza azokat az anyagokat, amelyek segítségével a D-vitamin a leghatékonyabban tud érvényesülni a szervezetben.

Miben segít

 • megszünteti a kalcium lerakódását a vérerekben
 • elősegíti az immunrendszer működését
 • részt vesz az izomfejlődésben és az izmok működésében
 • segíti a vírusok és baktériumok elpusztítását
 • elősegíti a kalcium beépülését a csontokban
 • csökkenti az érelmeszesedés kockázatát
 • megelőzi a csontritkulást, védi a fogak épségét
 • védelmet nyújt a szív- és érrendszeri problémákkal szemben  
 • csökkenti az elhízás és a cukorbetegség kialakulásának kockázatát
 • megszüntetheti a „téli depressziót”

Termékleírás:

A K2-vitaminnak a közismert véralvadási funkcióján túl, további két kulcsfontosságú hatása van: az egyik, hogy aktiválja szervezetünkben az osteocalcin nevű fehérjét, amely így a vérben keringő kalciumot a csontokhoz tudja szállítani, hogy ténylegesen megtörténhessen annak beépülése. A K2vitamin egy másik fehérjét is aktivál, rövidítve ez az MGP, amely ennek hatására az érfalról eltávolítja az odaigyekvő, vagy már oda beépült kalciumot, azaz az érelmeszesedés ellen dolgozik. A természeti népeknél azért nincs csontritkulás és érelmeszesedés, mert sok K2 vitamint fogyasztanak természetes élelmeiken keresztül. Ezt azonban az átlagos modern civilizációs étrend sajnos nem biztosítja.

A K-vitamin két fő formáját különböztetjük meg: a K1 és a K2 vitamint. A K1 vitamin ugyan zöld növények fogyasztásával bevihető, de felszívódási aránya csak 10% körül van, ami nagyon alacsony. A K2 vitamint baktériumok állítják elő: részben nyers tejtermékekből, erjesztett zöldségekből juthatunk hozzá, részben bélrendszerünk is előállít K2-vitamint, de csak az –általában elenyésző mennyiségben–  szervezetünkbe bejutott K1-vitaminból tudjuk magunknak szintetizálni. A K1-el ellentétben a K2 vitamin felszívódása közel 100%-os, ezért étrend-kiegészítőként ennek fogyasztása sokkal előnyösebb és hatékonyabb. Ráadásul a D plusz komplex készítmény a K2-vitamint úgynevezett MK-7 formában tartalmazza. Az MK-7 a K2 vitamin leggyorsabban felszívódó formája.
Ha bőrünket elegendő napfény éri, ennek hatására szervezetünk megfelelő mennyiségű D-vitamint állít elő, azonban ősszel és télen elengedhetetlen és létfontosságú a pótlása. Az új kutatások szerint az eddigieknél jóval nagyobb mennyiségekben van rá szükségünk, ráadásul kiderült, hogy a D-vitamin hiánya nem csak a gyenge csontokért felelős, hanem többféle betegség kialakulása is köthető ehhez a hiányállapothoz, mint például a cukorbetegség, szív- érrendszeri problémák, daganatos betegségek, depresszió vagy az elhízás megjelenése. A D-vitaminnak szintén két formája ismert: a D2 és a D3 vitamin, mely utóbbit szervezetünk sokkal jobban képes hasznosítani.

A D Plusz komplex készítmény nagy dózisban tartalmaz kiváló minőségű D3-vitamint, ami a K2-vitaminnal és a szerves kötésű Kalcium citráttal és Magnézium citráttal együtt kiválóan alkalmas a csontritkulás és az érelmeszesedés megelőzésére. 

Ez a készítmény a G&G által kifejlesztett és szabadalmaztatott speciális TRUFILTM kapszulázási eljárásmóddal készült. Ez a forradalmi technológia lehetővé teszi, hogy a termék csak az aktív hatóanyagokat tartalmazza, és semmi mást

A közel 50 éves szakmai tapasztalat alapján, válogatott, minőségi alapanyagokból készített formulák biztosítják a probléma mentes, könnyű fogyasztást, a gyors, nagy arányú felszívódást, és a hatékony eredményeket. 

Öszetevők (1 kapszulában):

kalcium citrát 70mg, C-vitamin 50mg, magnézium citrát 30mg, K2-vitamin (menakion MK-7) 200μg, D3-vitamin 100μg (4000NE)

Ajánlott mennyiség:

étkezések után 1 kapszula/nap

Figyelmeztetések:

A készítmény szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A szedési javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A dobozt gyermekek elől gondosan elzárva kell tartani! Száraz, hűvös helyen tartandó! Minőségét megőrzi a dobozon feltüntetett időpontig (eredeti angol címke jobb alsó sarka (nap/hó/év)) A legtöbb készítmény átlagos minőség megőrzési ideje kb. 1-2 év. Terhes vagy szoptatós anyák, továbbá bárki, aki orvosi kezelés alatt áll, vagy erre szorul, konzultáljon kezelőorvosával!

Értékeld a(z) “Vitamin D3 Plus Komplex” terméket

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Értékelés

Nincs egyetlen értékelés sem.

Menü

Vitamin D3 Plus Komplex